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Questions Doubts and Requests => Tips and Tricks => Topic started by: Thermomixer on September 24, 2008, 01:29:53 am
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Today's tip from Germany (sorry I keep forgetting to look).
If you have forgotten to take your schnitzel/fish fillets out of the freezer, then place them in the Varoma and gently steam them while cooking other items and the meat/fish will gently thaw.
The original in case somebody can confirm/contradict:
Im Varoma auftauen
Sie haben vergessen, die Schnitzel aus der Tiefkühltruhe zu nehmen? Kein Problem! Der heiße Wasserdampf im Varoma taut das Fleisch schonend auf. Zwei Arbeitsgänge in einem: Tiefgefrorenes Gem¨se wie Spargel, Bohnen, Erbsen, Spinat oder Mangold, aber auch Fischfilets und ganze Fische lassen sich super im Varoma auftauen und gleichzeitig dampfgaren
Guten tag ;)
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I was wondering if you can thaw chicken this way or is it deemed too risky?
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I would think chicken would be too risky Kate - not worth taking a chance from everything I've read.
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What about pork shoulder?